Próbáltad már, mit tesz a bőrrel az agyag? Megszünteti az arcon a fénylő foltokat, és makulátlan bőrfelszínt varázsol. Használata után felesleges időpocsékolás lesz a sminkelés.

Az agyag kifejezetten jó szépítőszernek bizonyul, ha problémás, érzékeny bőrről van szó. Antibakteriális hatása révén könnyen leszámol a pattanásokkal, mélyen kitisztítja és összehúzza a pórusokat, így sokkal simább, egységesebb és szebb lesz az arcbőr textúrája. Kitűnően alkalmas a zsírosabb T-vonal kezelésére, hiszen szabályozza a faggyútermelést, ezáltal megszűnik a bőr olajos csillogása.

Ha gyakran mutatkozol smink nélkül, ezt a pakolást javasoljuk, mert fokozza a vérkeringést, megújítja a sejteket, így mindig ragyogó, rózsás lesz a bőröd. Akkor is ajánlott, amennyiben rendszeresen fested magad, és nem túl sokat hagyod szabadon lélegezni az arcbőrödet. Az agyag hatékonyan méregteleníti a sejteket, és enyhíti a gyulladásokat.

Amire szükséged lesz:

  • bőrmegújító szérum – ha nem használsz ilyet, itt megismerkedhetsz néhány termékkel
  • ½ csésze víz
  • 2 evőkanál agyagpor
  • 1 csomag agar

Az agaragar tengeri vörösmoszatokból nyert poliszacharid-keverék, mely gélképző hatású, így elsősorban levesek, desszertek sűrítéséhez használják. Bioboltokban kapható, éppúgy, mint az agyagpor.

  • Megosztás:
hirdetés