A sminkelés időrabló tevékenység, ez tény. Viszont ha ügyesen, rutinosan elsajátítod a következő nappali sminket, akár 10 percre is leredukálhatod az egészet, ami még akkor is belefér a reggelbe, ha többször nyomtad le a szundi gombot a kelleténél.

Nem kell hozzá még különösebb gyakorlat sem, csak a megfelelő eszközök és kozmetikumok.

Nappali smink 10 perc alatt

Mindennapi sminkhez nem feltétlenül szükséges alapozót használni, ha nincs sok baj a bőröddel, a BB-krém is ugyanúgy megteszi első rétegnek. Amikor szépen eloszlattad, korrektor segítségével tüntesd el a még látható bőrhibákat, pattanásokat, utána pedig emeld ki a szemöldököd, hogy az arcod megkapja a maga kontúrját.

Folytasd a sort a szemed alatti karikák eltüntetésével, ehhez használj a bőrszínednél két-három árnyalattal világosabb korrektort. Amikor kész vagy, jöhet a pirosítás és az arccsontok kiemelése bronzosítóval, valamint egy kevés highliter, ami szintén az arcsont megrajzolását segíti.

A szemek mélységének kiemeléséhez használj barna szemceruzát, amit aztán satírozz el, hogy az egész természetesnek hasson. Jöhet a szempillaspirál végül pedig a természetes hatású rúzsról se feledkezz meg.

  • Megosztás: