A tavaszi kollekciókban is megjelentek olyan cipők, melyeket nem sétához, és nem is tömegközlekedéshez terveztek a divatkreátorok. És, bár meglehetősen extravagáns, tetszetős darabok, én speciel partiba sem ajánlanám őket, különösen akkor, ha állófogadásról vagy táncos mulatságról van szó, esetleg ne adja Isten, egy pohárkánál valamivel több alkohol is lecsusszan. Máskülönben még a baleseti osztályon köt ki az ember.

Erősen elgondolkodtam rajta, mégsem tudnám megmondani, hogy hová is valók az efféle bizarr cipőszobrok – a férfiak többsége szerint talán a szemeteskukába. Moziba, színházba még csak-csak, mert ott biztonságban lehet üldögélni, viszont a sötétben, a széksorok takarásában úgysem látja senki a provokatív topánt. Akkor meg mi célja a feltűnőségnek? Azért akadnak közöttük olyan lábbelik, melyek tökéletes egyensúlyérzékkel megáldva hordhatók ugyan, viszont elég furán mutatnának az egyszerű mindennapokban.

Vajon fellépésekre, kiállításokra vagy gyűjtők részére szánják ezeket a tervezők? Amennyiben a humorérzéküket szeretnék velük megcsillantani, nálunk elérték a céljukat, mert egyes alkotásaikon nagyszerűen mulattunk. Te melyikkel sokkolnád szívesen az átlagos divattoleranciával rendelkező egyéneket?

  • Megosztás:
hirdetés