– A napokban valóra válhatott egy régen dédelgetett álmom: elkészült első, önálló ékszerkollekcióm, mely a Silver spoon collection by ZsZs elnevezést kapta – meséli lelkesen Zsurka Zsani, tavalyi divattervező pályázatunk egyik nyertese. – Kollekciómmal ötvözni kívántam a stílust, az eleganciát, a nőiességet, a vagányságot és a kreativitást.

A tavalyi Femina.hu White Caviar 000 divattervezői pályázat egyik döntőseként Zsani a kaviár témát kutatva jutott el a nemesfém kanalakig, melyekkel a pályázat címében megjelölt, drága kaviárfajtát fogyasztották a 19. században. Így született meg az evőeszközök újragondolásával, átformálásával az első kanálnyaklánc.

– A kanalakban rejlő számtalan ötlet, lehetőség nem hagyott nyugodni – folytatja Zsani a mesélést -, folyton nézegettem az üzletekben a szebbnél szebb kanalakat, és elképzeltem őket kiegészítők formájában. A vázlatok, tervek készítése közben egyre világosabbá vált számomra, hogy az evőeszközökben rejlő lehetőségeket kihasználva egy olyan kiegészítő-kollekciót állíthatok össze, amely egyedi, esztétikus, kreatív, látványos, és inspirációs témáját tekintve könnyen felismerhető.

A kollekció darabjai egytől egyik egyedi, kézzel készített, ezüstszínű fémkanalakból készültek. Két fajta mintázat – barokk díszítés, illetve rózsa – szerepel a kanalakon.

Ha te szeretnél lenni az ünnepek legstílusosabb, legkreatívabb, legtündöklőbb csillaga, várom a megrendelésedet! Legyél te a kanálnyakláncok első tulajdonosa!

Fotók: Hadaghian István

  • Megosztás:
hirdetés