A zene nagyon fontos része az esküvőnek, és a megfelelő dalok kiválasztása nagy odafigyelést igényel. Jó kis közös program összeválogatni a nagy nap muzikális elemeit, de, ha végképp nincs ötletetek, nehéz dolgotok lehet.

Összegyűjtöttünk három olyan zenét, mely ideális lehet a bevonuláshoz, de, ha nem is ezek valamelyikére esik a választásotok, kiindulásnak is jók lehetnek. Íme, három gyönyörű, romantikus dallam.

Yiruma – River Flows In You

A legjobb, ha a bevonuló zene valamilyen instrumentális, érzelemmel teli, de nem giccses dal. A zongora az egyik legkifejezőbb hangszer, éppen ezért jó választás lehet egy olyan szám, melyben a billentyűké a főszerep.

A lágy, lassú és harmonikus zongorafutamok tökéletesen hangulatba hozzák a násznépet és az ifjú párt is. Yiruma River Flows In You című dala jó példa erre, mely a komolyzene mélységét ötvözi a modern könnyedséggel.

NewSong & Natalie Grant – When God Made You

Ha inkább olyan dalt választanátok, melyben az énekhang is megszólal, ideális lehet egy szerelmes, férfi-női duett. Szerencsére ebből annyit találhatsz, mint égen a csillag, ezért sikerülhet olyan számra bukkanni, ami nem elcsépelt, mégis gyönyörű. Ha ilyet keresel, tetszik majd a Newsong és Natalie Grant közös dala, mely a When God Made You címet viseli.

Claude Debussy – Clair de Lune

Ha klasszikusokról van szó, a legtöbben Bach Ave Mariáját vagy a Nászindulót választják. Ám ezeken kívül is felfedezhetsz csodaszép melódiákat, mint például Claude Debussy Clair de Lune című szerzeményét. Találhatsz belőle zongorás változatot, de a szimfonikus zenekar által játszott verzió is említésre méltó.

  • Megosztás:
hirdetés