A Saint Laurent 2016-os tavaszi kollekciójának egyes darabjain nem csupán átsejlik a mell, hanem egyenesen kilóg alóla. Olyan hétköznapi viseletekhez társították ezt a stílust, mint a farmer vagy a ballonkabát, így már nem is olyan elképzelhetetlen, hogy talán lesz, aki az utcán is elkezdi alkalmazni a trendet.

Saint Laurent tavasz 2016

Beállt a cicivillantós divatházak sorába a Saint Laurent is, ráadásul nem is akárhogyan: a tavaszi kollekcióba több olyan ruhadarab is bekerült, ahol teljesen direktben látszik a modellek melle. Ezeket farmerral, bőrdzsekivel vagy műszőrme kabáttal kombinálták, így adva hétköznapi érzetet az egyébként igencsak merész és utcára még ebben a formában elképzelhetetlen anyagnak.

Ezen kívül leginkább a fényes miniruhák alkotják a kollekció magját, melyekhez a tervező különböző stílusú kiegészítőket álmodott meg: rojtos kabátot, kígyómintás vagy terepszínű dzsekit, nem egy esetben pedig gumicsizmát.

Egészen elegáns ruhák is bekerültek az összeállításba, a teljesen egyszerű, V-kivágású, földig érő és combig sliccelt ruhák ezüst és fekete színben is jól néznek ki, sőt, szürkében még egy kis színátmenetet és szolid mintát is elbírnak.

  • Megosztás:
hirdetés