Az Oriflame egész jó kis sminkcsaládot alkotott The ONE néven, a maguk kategóriájában megbízható, egyszerű termékeket, melyek ugyan nem tudnak túl sok mindent, de, ami elvárható, azt biztosan teljesítik, és ez néha jobb, mint amikor csillivilli összetevőkkel pakolják tele az adott termékeket. Legutóbb egy szempillaspiráljukat teszteltem, bár már volt szerencsém a sminkalapjukhoz és a BB-krémükhöz is.

Szempillaspirálból a nevével ellentétben nem egy van, hanem több, és a korábbiakkal volt jobb és rosszabb tapasztalatom, a kettős hatású például egyáltalán nem jött be, egyik keféjével sem. A legutóbbi, Instant Lash Extension névre hallgatót viszont imádom.

A csavaros applikátor először fura volt, de nagyon könnyű használni. A festék nem csomósodik, nem ragasztja össze a pillákat, nem teszi őket természetellenesen vastaggá a töveknél, és rendesen meghosszabbítja a szálakat. Napközben nem potyog le, még az alsó pillasorról sem, igaz, ezt egyszer próbáltam csak, nem szoktam mindennap.

Külön öröm, hogy könnyen lemosható, nem kell dörzsölni a bőrt ahhoz, hogy maradéktalanul eltűnjön. Abszolút megéri az árát, 2300 forintért egy megbízható, jó minőségű alapsminkszert kaphatsz.

  • Megosztás:
hirdetés