Vonzanak a kifutók, a pezsgés? Szeretnél te lenni a magyar tenger királynője? Nevezz a Miss Balaton szépségversenyre, ahol valóra válthatod az álmodat. Ha elmúltál már 18, de a 28-at még nem töltötted be, akkor töltsd ki a www.missbalaton.hu weboldalon a jelentkezési lapot május 23-ig. Aztán pedig rajtad a világ szeme, ha téged választanak a legszebbnek, akkor egy csajos Fiat 500-as és egy éven keresztül havi 100 ezer forint üti a markodat!

Idén nyáron Balatonfüred várja a legszebb lányokat, itt rendezik ugyanis augusztus 9-én a Miss Balaton Szépségverseny fináléját. A 16 döntős, aki ide eljut, felejthetetlen élményekben részesül, ami azonban még ennél is fontosabb, hogy mindegyikük 100 ezer forintos nyereményt kap, valamint fellépőruháikat és cipőiket megtarthatják. A későbbiekben ráadásképpen a szervező cég hostess- és grid girl-munkáinál is előnyt fognak élvezni.

Hogy mit kap az abszolút győztes? Egy csajos autót és összesen 1,2 millió forintot. A második helyezett egy 1 millió, a bronzérmes pedig egy félmillió forint értékű utazási utalvánnyal lesz gazdagabb.

Profi segítők Horváth Éva oldalán

A jelentkezőket a felkészülés során három híresség fogja segíteni. Iszak Eszter, a VIVA csinos műsorvezetője kommunikációs tippekkel, Epres Panni modellkedéssel, Dukai Regina pedig divattal és életmóddal kapcsolatos tanácsokkal látja majd el a lányokat. A versenykoordinátor szerepét Horváth Éva tölti be, aki komoly tapasztalatokkal rendelkezik a szépségversenyek területén, így az ő szakmai támogatására is bátran számíthatnak a jelentkezők.

– Számos hasonló hazai és külföldi szépségversenyen vettem már részt, így pontosan tudom, milyen komoly munka áll egy-egy ilyen esemény mögött. Emellett nagyon szép emlékek fűznek a versenyekhez, és rengeteg barátra tettem szert ezeken a megmérettetéseken. Szeretném, ha a lányok is hasonló élményekkel gazdagodnának.

A tábor során végig mellettük leszek majd, és igyekszem őket segíteni a mindennapi feladataikban. A Miss Balaton 2014 egyik legfontosabb értékének azt tartom, hogy a verseny legszebb lányának megtalálása mellett kiemelt szerepet kap a jótékonyság is, ami az én mindennapjaimnak is része – mondta lelkesen Horváth Éva.

A verseny menete

A versenyre 18 és 28 év közötti lányok adhatják be a jelentkezésüket, akik közül 16-an – többkörös kiválasztás után – egy táborban vesznek részt Balatonfüreden. Itt együtt készülnek majd fel a döntőre, többek között Seres Attila vezetésével megtanulják a finálé látványos koreográfiáját.

A szépségverseny egyik fő célja a jótékonykodás lesz, így a Miss Balatonra jelentkező, de a száz továbbjutó közé be nem válogatott hölgy 5000 forintos nevezési díját két alapítvány kapja majd meg, attól függően, hogy a jelentkező kinek szánja az összeget. Az egyik ilyen szervezet az 1994-ben megnyitott, az elkóborolt ebek étkeztetését és gyógyítását célul kitűző Siófoki Állatvédő Alapítvány, a másik pedig a MINYATA Egyesület, amely hátrányos helyzetű fiataloknak rendez nyári táborokat.

Jelentkezz most, és nyerd el a Miss Balaton címet 2014-ben! További információ: www.missbalaton.hu

  • Megosztás:
hirdetés