Vannak, akik úgy gondolják, a számoknak hatalma van, és ha jártas vagy a számmisztikában, olyan összefüggéseket ismerhetsz fel, amelyek pozitív irányba befolyásolják az életed. Ilyen például a születésnap és az esküvő dátuma.

Ha ugyanis ennek megfelelően döntöd el, mikor legyen a nagy nap, egymásra hangolódnak a személyiség és a házasság rezgései, és boldog, harmonikus kapcsolatra számíthatsz. Ha hiszel az ilyesmiben, ismerd meg a számolási módot!

Mikor legyen az esküvő?

A legjobb, ha mindkettőtök születésének napjára tűzitek ki az esküvőt, de persze ez csak nagyon ritkán lehetséges, hiszen nem gyakori, hogy a pár mindkét tagja ugyanakkor, vagy esetleg más hónapban, de legalább ugyanazon a napon született. Ha ez nálatok nincs így, elég csak az egyikőtök születésnapját kiválasztani – általában a vőlegényét szokták -, és arra a napra tenni az esküvőt.

A hónap itt nem számít, bőven elég, ha a nap stimmel, vagyis ha december 16. a születésnap, bármelyik hónap 16-ára kitűzhetitek a dátumot. Ha ezt nem tudjátok megoldani, jöhet az egyszerűsített szám. Ezt úgy kapod meg, hogy – amennyiben két számjegyű a dátum – összeadod a születésnapod számjegyeit, például ha 16-án születtél, 1 + 6 = 7, vagyis 7-én érdemes házasodnod. Előfordulhat, hogy mindkettőtöknek ugyanaz az egyszerűsített száma, így nem is kérdés a dátum.

  • Megosztás:
hirdetés