Harry herceg jegyese sohasem tünteti el a szeplőit, melyek – úgy érzi – hozzátartoznak arcának karakteréhez. Ezeken a fotókon nagyítóval sem találhatja meg kedvenc pöttyeit.

Meghan Markle elégedett külsejével, ami abból is kitűnik, hogy nem sminkeli magát túlzásba, legalábbis nem szalad meg kezében az alapozó. Szeplőivel régóta kibékült már, és sohasem takarná el azokat több réteg festékkel, mert úgy érzi, nélkülük egészen más lenne a megjelenése. A Photoshop használatáról is teljesen egészségesen vélekedik: kifejezetten utálja, ha olyasmit változtatnak meg rajta, ami hozzátartozik az ő karakteréhez, mint például a bőrszíne vagy az arcán lévő anyajegyek és pigmentfoltok.

Szerinte teljesen más az, ha egy pattanást vagy egy apró heget radíroznak le az ember bőréről, mert azok nem állandó részei a testnek, csak időszakosan vannak jelen. A szeplő azonban egy életre szól, éppúgy hozzátartozik a külsejéhez, mint bármelyik testrésze. Számos magazin tiszteletben tartja Meghan Markle retusáláshoz fűződő elveit, és többnyire békén hagyják a pigmentfoltjait.

A Vanity Fair is elkövette egykor azt a hibát, hogy nem vette figyelembe a színésznő kérését, ettől függetlenül Meghan nem utasította el a soron következő felkérést, viszont akkor már szeplőkkel együtt szerepelt a magazin címlapján. Valószínűleg az Elle magazin képeinek sem örült Harry herceg jegyese, hiszen minden pöttyöt leszedtek az arcáról, ráadásul mindezt a természetesség legparányibb látszata nélkül oldották meg.

  • Megosztás:
hirdetés