Sarah Burton szezonról szezonra bizonyítja, hogy méltó örököse a skót zseninek, és hűen viszi tovább Alexander McQueen szellemiségét. Így van ez az idei pre-spring kollekcióval is. Csodálatosan kimunkált ruhák, izgalmas anyagválaszték jellemzi a minikollekciót.

Egyszerű, de izgalmas színek

Lehet, hogy Sarah Burton tudomást szerzett az Ivanka Beton kollekciójáról, legalábbis minket emlékeztetnek a magyar tervezők ruháira ezek a szürke szépségek. Az ezüst idén sok helyen megjelenik, itt tompa és fényes változatában is találkozhatunk vele. McQueen-kollekció nem létezhet hangsúlyos öv nélkül.

Azt is mondhatnánk, hogy a divatház szinte fitogtatja magas mesterségbeli tudását, mellyel a textilt magát kezeli. Van, amelyik kisruha habot vet, vagy márványszerű, az aranyberakásos pedig Klimtre emlékeztet.

A kollekció legszebb részei a narancssárga estélyi ruhák. A színek vibrálnak, az áll pedig leesik az összhatástól. Nem véletlen, hogy a legjobban öltözött színésznők szívesen viselik a ház kreációit. Katalin hercegné is előszeretettel hordja ruháikat.

  • Megosztás:
hirdetés