Karl Lagerfeld a Chanelnél általában kiéli énje nőies részét, így a saját neve alatt futó kollekciók sokszor maszkulinok, egyszerűek és lényegretörők. Így volt ez őszi téli kollekciójával is. 2006 óta K Karl néven is forgalomba hoz kollekciót, idei őszi-téli darabjai a nyolcvanas éveket idézik.

Maszkulin hatás

A német tervező szívesen játszik a férfias nő gondolatával, így most is több olyan összeállítás szerepel a lookbookban, ami a fiús vonalat követi, persze nagyon elegánsan, ahogy azt Lagerfeldtől már megszokhattuk. A nadrágok egyszerűek, a felsők ujjrésze viszont nagyon is rafinált: puffos, tollas vagy éppen tüllből van.

Bőr

Lagerfeld imádja a bőrt, saját néven futó kollekcióiban amikor tudja, használja is. Most nyolcvanas éveket idéző steppelt kisnadrágként, szexi, feszes hosszúnadrágként vagy dögös piros kabátként.

Fémes hatás

A nyolcvanas évek szelleme leginkább a fémes, lakk darabokban bukkan fel, ami valljuk be talán egy kicsit túl sok, de Karlnak még ezt is meg lehet bocsátani. A nadrág és a blúz, ami szintén puffos végű elszánt fashionistáknak készült, a szoknyát viszont szinte biztos, hogy bárki szívesen felvenné.

  • Megosztás:
hirdetés