A sztárok imádnak öltözködni, és lehetőleg úgy, hogy senki más ne nézzen ki jobban, mint ők. Azonban vannak esetek, amikor más dönti el, mit viseljenek, és ehhez nekik is alkalmazkodniuk kell. Ilyen helyzet, amikor koszorúslányként vesznek részt egy esküvőn.

Sztárok koszorúslányruhában

Erre elég gyakran adódik is példa, és vagy valamelyik rokonukat vagy gyerekkori barátnőjüket támogatják életük fontos pillanatában. Tette ezt Rihanna és Georgia May Jagger is, akik a kék egy-egy gyönyörű árnyalatában pompáztak. Rihanna egyik gyerekkori barátnőjének esküvőjén vett részt Barbadoson, és meg kell hagyni, eszméletlen jól nézett ki ebben a királykék ruhában. Georgia May pedig egy nagyon különleges személyt kísért az oltárhoz, egész pontosan az édesanyját Jerry Hall-t, aki másodszor ment férjhez.

Paris Hilton igazán hercegnősen néz ki ebben a gyönyörű púderkék ruhában, amit testvérének, Nicky Hilton-nak az esküvőjén viselt 2015-ben. Nina Dobrev sem nézett ki rosszul a színész-énekesnő Julianne Hough esküvőjén, amin egy púderrózsaszín pánt nélküli ruhát viselt csipkés virágdíszítéssel. Nem éppen szokványos koszorúslányruha, de nagyon szép.

Taylor Swift ugyancsak egy iskoláskori barátnője esküvőjén volt koszorúslány, a ruhája pedig akár még a vörös szőnyegre is beillett volna. Lady Gaga szintén legjobb barátnőjének esküvőjén vett részt, meglehetősen visszafogott stílusban. A gyönyörű pasztell lila ruhához remekül illett egyszerű sminkje és frizurája is.

Cara Delevigne is egész bájosan nézett ki nővére, Poppy esküvőjén 2014-ben, de Kirsten Dunst is hasonlóan hercegnősen festett. El tudnánk képzelni ezt a ruhát is magunkon koszorúslányként.

Képek: Getty Images és Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés