Ne gondold, hogy vállig érő hajad akadályt jelenthet az esküvői kontynak, amit elképzeltél magadnak. Felejtsd el az őrült hajnövesztést és a kontybetétekkel, póttincsekkel való trükközést.

Idén a természetesség hódít az esküvői divatban, ami a frizurákra is igaz. A póthajnak és a merevre hajlakkozott tincseknek végképp leáldozott, bár sosem tartoztak az esztétikus megoldások közé. Ha félhosszú, vállig érő hajad van, akkor sem muszáj az ondolált, kiengedett hajstílust választanod, hiszen sokféleképpen összefoghatod a hajkoronád.

Még a konty sem lehetetlen, csak éppen úgy kivitelezhető, hogy hamis látszatot keltsen. Nem lesz olyan nagy és tömör, mint hosszú hajból, de kontynak fog kinézni, amibe még virágokat is tűzhetsz. Két csalafinta, nagyon nőies verziót mutatunk: az első variációnál a hátul összetűzött, megtekert tincsek alkotnak kontyszerű frizurát, a másodiknál pedig be kell sütni a tincsek végét, majd kérd meg a fodrászt, hogy a hullámokat csattal vagy hajtűvel rögzítse úgy, hogy egymásba érjenek.

  • Megosztás:
hirdetés