Az esküvőre készülve az ember hajlamos elveszni az internet szövevényes útvesztőiben, pedig van néhány olyan oldal, mely kifejezetten arra szakosodott, hogy a lehető legegyszerűbben, képek formájában nyújtson segítséget a ruha, torta és dekoráció kiválasztásában.

Ha kíváncsi vagy, melyek ezek, akkor olvass tovább, és böngészd át az ajánlott oldalakat!

A Kleinfeld

Ha van TLC nevű csatornád, akkor bizonyára találkoztál már a Mondj igent a ruhára! című műsorral, melynek helyszíne az exkluzív Kleinfeld szalon New Yorkban. A világ minden tájáról érkeznek ide arák, hogy a megálmodott ruhát itt béreljék vagy vegyék meg, kinek hogyan engedi a pénztárcája. Természetesen a szalonnak Instagram-profilja is van, melyen gyakran megjelennek a legújabb kollekciók, de emellett ihletadó képeket is fel szoktak tölteni. Érdemes körbenézni a kleinfeldbridal oldalon.

Weddingtonway

Dekorációs tippekkel, menyasszonyi ruhaálmokkal, koszorúslányruhák tömkelegével, sztáresküvők képeivel és rengeteg más ihletadó fotóval is vár a weddingtonway Instagram-profilja. Bármilyen külsőségekkel kapcsolatos tanácsra van szükséged az esküvőt illetően, itt biztosan találsz vizuális segítséget a problémára.

BHLDN

Az esküvőkre szakosodott bhldn.com oldal Instagram-fiókot is üzemeltet, mely szintén sokoldalú segítséget jelent, ha éppen esküvőre készülsz. Az egyedi gyűrűktől az esküvői fotókon át egészen a lenyűgöző esküvői desszertekig itt mindennel lehet találkozni. Ha fontos számodra az ízléses berendezés és megjelenés, azt ajánljuk, innen meríts ihletet!

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés