A havas, téli táj csodás hátteret nyújt egy esküvőhöz, ám kint fagyoskodni már nem olyan jó. Nincs más megoldás, varázsoljatok telet a beltéri helyszínen!

A téli esküvő még romantikusabb, ha odakint mindent hó borít. Az időjárást azonban nem tudjátok befolyásolni, így az is lehet, hogy nem gyönyörködhettek a vakítóan fehér tájban. Ám cseppet se bánd, ha elkerülik a helyszínt a hópelyhek, mert kreatív és ötletes dekorációkkal bevihetitek a telet a terembe. Az legalább biztos, hogy ott marad, és didergés nélkül csodálhatjátok.

Bár sokféle dekorációs elképzelés létezik – ami a fagyos zimankó szemléltetését illeti -, néhány dologra fixen szükségetek lesz. A megvilágítás minden esküvőn fontos, de ebben az esetben ezerszer felértékelődik. A kékes fényáradat beállítását jobb, ha szakemberre bízzátok, hiszen egyik-másik részlet attól lesz jegesen csillogó, ha bizonyos szögben esik rá egy sejtelmes fénysugár. Érdemes még beszerezni fenyőágakat és csupasz gallyakat: az előbbieket foltokban befújhatjátok hóspray-vel, az utóbbiakat pedig teljesen fehérre mázolhatjátok.

Az asztalon megjelenhetnek ehető dekorációs elemek is: hóbuckák, hókupacok, hóemberek megjelenítéséhez tökéletes kellék lehet a mályvacukor, de kókuszreszelékkel is bűvészkedhettek. A jégcsapokat a plafonról lelógó kristályfüzérekkel és láncokkal helyettesíthetitek, de áttetsző fényfüzéreket is bevethettek. Az efféle, nagyszabású díszítésekhez nem árt, ha a vacsora helyszínéül szolgáló terem nagy belmagassággal és térrel rendelkezik. Jó, ha a vendégeket nem korlátozza a szabad mozgásban a dekoráció, és arra is ügyelnetek kell, hogy semmi ne legyen baleset- vagy tűzveszélyes.

  • Megosztás:
hirdetés