Az esküvő napja tulajdonképpen már önmagában is stresszes, de mindig vannak olyan párok, akiknek ennyi izgalom nem elég, ezért extrém módon házasodnak.

A legtöbb menyasszony olyasmiken idegeskedik a nagy nap előtt, hogy mi lesz, ha megbotlik az oltár előtt, vagy elszakad a ruhája, esetleg leborul a torta. Míg más arák fittyet hánynak az efféle apróságokra, sőt, még több izgalomra vágynak. Ez a kaliforniai pár is unalmasnak tartotta, hogy ilyesmiken rágódjon. Elmentek inkább a Föld egyik szélsőséges pontjához, az Utah állambeli Moab-sivatagba, hogy ott kössék össze az életüket, és ünnepeljék meg szerelmüket a kanyon fölé kifeszített védőhálón.

Sokan csak a különleges esküvői fotók kedvéért keresnek fel ilyen látványos helyeket, de Kimberly Weglin és Ryan Jenks nem érte be pár kattintással: az egész szertartást oda, a magasba szervezték, és úgy mondták ki egymásnak az igent, hogy közben feneketlen mélynek tűnő szakadék tátongott alattuk.

A tériszonyt hírből sem ismerő menyasszonyon és vőlegényen kívül tulajdonképpen csak a bátor anyakönyvvezető és a két mindenre elszánt tanú tartózkodott a védőhálón, a násznép a sziklákon felsorakozva nézte a szertartást. Hogy szerelmét bizonyítsa, a vőlegény a kanyon fölé kifeszített drótkötélen sétálva érkezett meg a helyszínre. Bár ki volt biztosítva, biztos nem lehetett egyszerű dolga, mert a sziklafalak között átsüvítő széllel is meg kellett küzdenie.

  • Megosztás:
hirdetés