Elizabeth Fillmore olyan esküvői ruhákat álmodott meg 2015 őszére, amilyenre titkon minden nő vágyik. A csipkével és virágmintával díszített, romantikus darabok egytől egyig nőies sziluettet kölcsönöznek viselőjüknek, de leginkább mégis olyan arákon tudjuk őket elképzelni, akik egy mezőn, minden sallangtól mentesen szeretnék a boldogító igent kimondani.

Elizabeth Fillmore kollekciója

A selyemből készült ruhák egy részét akvarellel készült, vadvirágos motívumok díszítik, melyeket a romantikus, szintén virágos fejdíszek és a laza hullámok tökéletesen kiegészítenek.

A tetőtől talpig csipke darabok nagyon nőiesek, hangsúlyozzák a test sziluettjét, és anélkül teszik szexissé viselőjüket, hogy közönségesek lennének.

Van néhány empire szabású darab is a kollekcióban, ezek mell alatti szabásuknak köszönhetően jótékonyan rejtik a pocak, csípő, comb és fenék kritikus pontjait. Ugyanakkor a felső csipkebetétnek köszönhetően korántsem mondhatók visszafogottnak.

A tervező olyan ruhákat is készített, melyek ötvözik a csipke és a selyem anyagának ellentétes, mégis összeillő párosítását. Míg a bal oldalon látható darab a lábakat hosszítja különálló kivitelezésével, addig a jobb oldali a derék karcsúsításáért felelős.

  • Megosztás:
hirdetés