Ha esküvői meghívót kap, a legtöbb nő agyán két kérdés fut át hirtelen: mit vegyen fel, és milyen legyen a frizurája? Most az utóbbihoz adunk egy kis segítséget.

Ha esküvőre vagy hivatalos, bizonyos költségeket nem úszhatsz meg: van, ahol nászajándék a szokás, van, ahol menyasszonytánc, nem beszélve arról, hogy a legtöbb vendég külön ruhát vásárol magának az eseményre. Persze, egy ilyen örömteli ünnepről nem a kiadások jutnak rögtön az ember eszébe, de, ha nem szeretnéd túlköltekezni magad, fodrász helyett te magad készítheted el az alkalmi frizurádat.

Ez elsőre ijesztően hangzik, különösen, ha hosszú hajad van, ám nem lehetetlen, amennyiben egy roppant egyszerű konty mellett döntesz, mely hagyja a ruhádat és a sminkedet érvényesülni. Nem kell, hogy fodrászi ambíciókkal rendelkezz, és magas szintű kézügyességre sem lesz szükség. Az alábbi fonott konty könnyen, gyorsan, egyszerűen elkészíthető, mégis roppant ízléses.

Némi gyakorlás azonban nem árt, ne a nagy napon próbáld ki először. Amikor már ráérzel a csínjára, akár az utolsó pillanatban is összedobhatod, nem kell előre bejelentkezned, és órákig vesztegelned a fodrásznál. Mutatjuk a nőies, fonott konty fortélyait!

  • Megosztás:
hirdetés