A Fashiondays.hu neves divatbloggereket kért fel, hogy mutassák be a 2017-es esküvői trendeket, akiket a modellből lett fotós, Debreczeni Zita állított kamera elé. Ismerkedjetek meg a legfrissebb menyasszonyi-, koszorúslány-, valamint alkalmiruha-divattal, és merítsetek ihletet ti is!

A Fashiondays.hu stylistjai szerint a merevség kezd teljesen eltűnni a menyasszonyi ruhák divatjából, ehelyett a könnyedség, lágyság és kényelem dominál. A tervezők már olyan kreációkat alkotnak, melyekben a menyasszonyok akár egész nap jól érezhetik magukat. Egyre inkább háttérbe szorul a fűző, az abroncsos szoknya, a merev fátyol és a túlzott díszítés, sőt, már a beállított kontyok sem divatosak. Az idei menyasszonyiruha-trend sok inspirációt merít a hippi, vintage stílusból: laza, bő maxiruhák, finom virágdíszek, könnyed tüll és áttetsző felületek dominálnak.

A fotózáson részt vettek: Debreczeni Zita (fotós), Meyer Eszter Virág (Masni blog), Borbély Brigi (Fashion Feeds Me blog), Pásztor Edina (My Sweetest Heaven blog) és Badics Beatrix (Mommy&More blog).

Finom kiegészítők és fémes csillogás

A fashiondays.hu stylistjai szerint az idén nagyon népszerű fémes csillogású darabok visszaköszönhetnek az esküvői szezonban a kiegészítőkön is. A fehér menyasszonyi ruhák és halvány koszorúslányruhák nagyszerűen kombinálhatók ezüst- vagy aranyszínű cipőkkel, valamint bármilyen ruhát feldob egy csillogó kis borítéktáska. Ékszerek terén az igazán apró és visszafogott darabok a divatosak. Egy szolid, köves fülbevaló, vékony nyaklánc és hozzá illő karkötő, valamint egy keskeny gyűrű jó választás minden lágy esésű, könnyed ruhához.

 

További esküvői divattippeket itt találhatsz

 

 

 

  • Megosztás:
hirdetés