A natúr, bézs árnyalatú körömlakkok nemcsak elegánsak, hanem praktikusak is, mert mindenhez jól passzolnak, idén pedig kiemelkedő helyet kaptak az őszi-téli körömfestési trendekben.

A feltűnő bronz, bordó, ezüst és szilvakék mellett a visszafogott, krémes, nude tónusok szerepeltek legtöbbet a kifutókon a modellek kacsóin, mert több divatház is úgy látta rendjén, ha a lányok manikűrje nem vonja el a figyelmet a színes vagy fekete-fehér ruhákról, viszont finomságról és ápoltságról tanúskodik.

A bézs körömlakkok skálája az egészen halvány, alig látszó matt árnyalatoktól a mogyoróba és barnás földszínekbe hajló verziókig terjed a szezonban, de a diszkréten csillogó, gyöngyházas és selyemfényű lakkokat rejtő üvegcséket úgyszintén megtalálod a boltok polcain.

Még mindig a nemesen egyszerű, de ultranőies francia manikűrhöz passzol a legjobban ez a krémes színcsalád, ám leginkább azért olyan vonzóak a bézs körömlakkok, mert egészen rövidre reszelt és hosszú, ovális körmökön egyaránt elegánsan mutatnak, illetve kevésbé látszanak meg rajtuk a kopási hibák, mint a bordó vagy kék felületeken. A halványabb drapp és homokszínű lakkokat sokáig viselheted egyhuzamban, hiszen csak néha kell javítgatni a felületüket, és garantált, hogy a végeredmény minden ruhádhoz megy majd.

A BCBG körmösei az OPI körömlakkcsalád púderrózsaszínes beütésű, Passion nude árnyalatát választották a modellek manikűrjéhez, de a Dior és a Honor kifutóján is halvány, gyöngyházfényű bézs lakkok csillantak meg a reflektorfényben.

A Richard Chai Love, Valentino és Libertine őszi bemutatóján sötétebb bézs árnyalatban pompáztak a lányok körmei, homokszürke és capuccino tónusú lakkal kifestve. Az őszi kollekciókban számos hasonló, természetes színű körömlakkra bukkanhatsz, összeszedtük a legszebbeket.

1.: A Chanel Le Vernis, őszi Frenzy árnyalata. 2.: Az Essie Don’t sweater it elnevezésű őszi terméke enyhén rózsaszínes árnyalatú lakkot rejt magában, míg a Miss fancy pants fantázianévre hallgató darabjuk sötétebb bézs tónust tartogat számodra. 3.: A Laura Mercier-körömlakkok őszi családjában púderes nude tónusok és földszínek kaptak helyet. 4.: A L’Oréal egy teljes bézs kollekciót dobott ki őszre, a New York Nudes Colour Riche elnevezésű körömlakkcsaládot. 5.: A MAC világos lakkjait bézs és púderrózsaszín árnyalatban keresd idén.

  • Megosztás:
hirdetés