Az alábbi pillanatképek minden bizonnyal újradefiniálják az esküvői fotózás lényegét. Megható, vicces és valós életképekkel mesélik el a nagy nap történetét.

Létezik egy portál – a Fearless Photographers -, mely segíteni szeretné a házasulandó párokat azzal, hogy összegyűjti számukra a legjobb esküvői fotósokat a világ minden tájáról. A fotók elbírálását szakmai kurátorok végzik, akik a zsűrizés során szelektálják a hozzájuk bekerülő képeket.

Listájukban hagyományos esküvői fotókból szinte egyet sem találsz, hiszen munkájukkal arra törekednek, hogy az esküvői fotózás végre szakadjon el a precízen beállított, úgymond megkreált kompozícióktól, melyek idealizált emlékekkel töltik meg az ifjú pár albumát. Ha belegondolsz, talán te is szívesebben emlékeznél vissza a valós történésekre és élettel teli pillanatokra, melyek többet mesélnek az esküvődről, mint néhány trendin megkomponált csoportkép vagy portré.

A nagy nap nemcsak rózsaszín cukormáz, bizony, gyakran eltörik a mécses, kiborul a bili, vagy elszabadul a pokol, de minden sírós és nevetős pillanatával együtt úgy tökéletes, ahogy van, mert a ti történetetek kezdetét jelenti. Később pedig a vicces bakikra, az ölelésekre, a duhaj táncokra és a féktelen mókázásokra is jó visszaemlékezni. Lehet, hogy azokon a képeken nem lesz behúzva a hasad, és nem a legszebb mosolyoddal nézel majd a kamerába, de többet elmondanak arról, milyen érzések dúltak benned, mint a naplementében kézen fogva elsétálós képek. Nagyon valós, megható fotók következnek!

  • Megosztás:
hirdetés