Az overall népszerűsége töretlen, olyannyira, hogy sokan már koktélruha vagy estélyi helyett is ezt választják.

Nem egyszerű azonban megtalálni a tökéletes darabot, sőt, talán ez az a viselet, ami a legnagyobb kihívás elé állítja az embert a vásárláskor, ugyanis több olyan dolog is van, amit már a próbafülkében ellenőrizni kell. Ezt a három kérdést mindenképpen tedd fel magadnak, mielőtt megveszel egy overallt!

Tényleg passzol a méret?

Az overall az a ruhadarab, ahol nem érdemes becsapni magadat a mérettel. Itt nem szabad arra gondolni, hogy épphogy szűk, de majd belefogysz, vagy kicsit bő a hasadnál, de úgyis vacsorázni mész benne. Akár nagy rád, akár kicsi, mozgás közben érződni és látszódni fog, még ha a próbafülkében elfogadhatónak is gondolod az apró különbséget. Ha tehát a kedvenc színedben csak eggyel nagyobb vagy kisebb van, ne vedd meg, bármennyire fáj is a polcon hagyni.

Le tudsz ülni benne?

A tökéletes overall próbája az ülés. Ha a tükör előtt állva kényelmesnek érzed is, amint leülsz, észre fogod venni, ha valahol túl szűk, túl rövid, szoros vagy éppen túl bő. Akkor tudod, hogy jó rád a ruhadarab, ha kényelmesen el tudsz benne helyezkedni ülve is, anélkül, hogy azt éreznéd, valahol mindjárt szétreped az anyag, vagy akár nagyon buggyos.

Vállalod, hogy levetkőzz a mosdóban?

Az overallt nem könnyű fel- és levenni, és mivel egyben van, minden egyes pisilésnél meg kell szabadulnod a felső részétől is, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag meztelen leszel, miközben a dolgodat végzed. Persze ez csak egy apró kellemetlenség, ami kis ár azért, hogy csinos és elegáns lehess, és bezsebelhesd a bókokat, de mindenképp számolnod kell vele, mielőtt leteszed a voksod a ruhadarab mellett.

  • Megosztás:
hirdetés