Az egész őrület egy videóból indult ki. Azóta rengeteg félig sminkelt, félig natúr arccal lehet találkozni az interneten. Kíváncsi vagy, mire jó ez?

Nikkie az egyik legismertebb sminkes blogger a Youtube-on, akinek minden videója többmilliós nézettséget produkál. Bármit tesz is, biztosan akad jó néhány követője. Nemrég ismét előkerült egy két évvel ezelőtti felvétele, melyen különös módon mutatta be a smink erejét: arcát csak az egyik felén sminkelte ki, a másikon teljesen festékmentesen hagyta. Így össze lehetett hasonlítani, mennyit változtat egy nőn a sminkje.

Ezen felbuzdulva két évvel ezelőtt és most is elöntötték a közösségi médiát a félarcú sminkekről készült fotók. A legtöbb blogger csatlakozott a mutasd meg, ki vagy a sminked alatt projekthez, és sok nő felvállalta azt is, ha bőrhibák, szeplők vagy foltok rejtőztek a sok festék takarásában.

Bár sok ostobaság terjed el szinte percek alatt az Instagramon, szerintünk ez nem olyan rossz kezdeményezés, hiszen érdekes belegondolni, hogy a mindennap sminkelő nők natúr arcát – amit szinte teljesen meg tud változtatni egy smink – alig látják mások, legfeljebb a közeli szeretteik, akikhez hazatérnek.

 

  • Megosztás:
hirdetés