A 48 éves színésznő bőre még ma is rendben van, ezért érthetetlen számunkra, miért kellett még a vonásait is leradírozni az arcáról. Mintha nem is ő lenne a képen, annyira szétretusálták.

A Photoshop ördögi játékszer, mert olykor egy-egy ránccal vagy barázdával együtt a kép szereplőjének karakterét is kíméletlenül kitörli. Nem értjük egyébként, hogy egy majdnem ötvenéves nőt miért kell szinte élettelenül makulátlan bőrrel feltüntetni a címlapon, ami már messziről azt ordítja, hogy valami sántít.

Jennifer Aniston az életben sokkal jobban néz ki, mint a Harper’s Bazaar borítóján. Bár lehet, hogy vannak a szeme körül barázdák, a bőre még így is nagyon friss és fiatalos. Azt sem tagadja, hogy kínosan ügyel a szépségápolási procedúrákra, ezért is fest így 48 évesen. Bevallása szerint sajnos szükséges az extra törődés, mert fiatalon sokat napozott, a fényvédők használatát viszont elhanyagolta. Úgy érzi, tényleg ebben a korban érez meg mindent a bőrünk, amit korábban elkövettünk ellene, ezért igyekszik minél többet kényeztetni és táplálni, hogy még sokáig megőrizhesse természetes üdeségét.

Valószínűleg a magazin erre akart rásegíteni egy kis retussal, de végeredményül egy porcelánbabát kaptak. Ha ránézünk a képre, nem tudjuk, hol van pontosan a hiba, csak érzi az ember, hogy valami nem stimmel a színésznő arcával.

  • Megosztás:
hirdetés