Kíváncsi vagy, hogyan tudnád tökéletesíteni az öltözködésedet úgy, hogy az az alkatodnak megfelelő legyen, de a stílusodhoz is illeszkedjen?

Egy online alkalmazás segítségével létrehozhatsz egy virtuális próbababát, akinek teljesen olyan alakja van, mint neked, és rengetegféle ruhát felpróbálhatsz vele.

Saját próbababa

A My Style Rules oldala igényel egy kevés angoltudást, de nem bonyolult a működése. Először regisztrálnod kell a neveddel, e-mail címeddel és egy általad választott jelszóval. Utána ki kell választanod a bőrtónusodat, majd a magasságodat – itt a leugró menüben átállíthatod az inch-et centiméterre. A következő lépés a ruhaméreted – ehhez oldalt találsz egy kis táblázatot segítségképpen, a magyar méretezés a franciának felel meg.

Ezután kiválaszthatod az alaktípusodat a megadott fotók alapján, majd további részleteket is megadhatsz – például a mell-, derék- és csípőbőségedet -, hogy tökéletesítsd az ábrát, de akár egyből tovább léphetsz a próbafülkére.

Az öltözőben végül az alkalmazás kilistázza azokat a ruhatípusokat, amelyek ideálisak az alakodhoz. Fent, a legördülő menüből kiválaszthatod, hogy mit szeretnél felpróbálni, a próbafülke ábrája alatt pedig megváltoztathatod a hátteret, akár a vörös szőnyegen is pózolhatsz, a próbababát pedig a Rotate gomb segítségével forgathatod. A My Account menüpont alatt később is módosíthatod a méreteidet, ha elrontottál valamit, vagy változás történt a regisztráció óta.

  • Megosztás:
hirdetés