Mély sajnálatomra az amerikai Free People üzlethálózathoz hasonlóan a brit Topshop sem kapott még zöld utat hazánkban, így csak egy-egy külföldi kiruccanás alkalmával vagy a webáruházán keresztül érhetjük el mesés kollekcióit. Ebben a formában viszont egyik vásárlási mód sem nevezhető olcsónak, mert az előbbihez hozzátorlódnak az utazási költségek, az utóbbi esetében pedig 6 fontot rászámolhatunk a szállításra. Ez a tény engem teljesen tönkretesz, mert a saját tervezésű Unique márkájuk is gyakran előrukkol olyan cuccokkal, melyek megmozgatják a fantáziám.

A Topshop tavaszi választéka sem hagyott hidegen, bár meglehetősen merész a felhozatal. A fő irányvonal mellett február közepe óta Mary Katrantzou tízdarabos kollekciója egyaránt kapható az üzletekben és a webshopban. A görög származású tervezőnő eddig sem spórolt a színes mintákkal, a grafikus elemekkel, valamint a szokványostól elrugaszkodó szabásvonalakkal, és most sem fogta vissza magát.

Ezúttal viszont kicsit hordhatóbbá alakította a felszabadult szelleméből felbugyogó ötleteket úgy, hogy azok tökéletesen klappoljanak a Topshop vezérstílusával, ám a saját egyéniségétől és védjegyétől se távolodjanak el. Az eredmény nagyon tarka, nagyon csajos és extravagáns, de összességében hasonlóan lehet jellemezni a márka egyéb kínálatát is. Mary kiejthetetlen nevét egyébként a British Fashion Awards kapcsán úgyszintén hallhattátok már, hiszen tavaly ő nyerte el a feltörekvő tehetségnek járó díjat.

  • Megosztás:
hirdetés