Az idei tavaszi-nyári szezonban a mintáké a főszerep az öltözködés terén. Több olyan elem is megjelenik a trendek között, mely a kilencvenes évekre utal vissza, köztük a terepminta is. Nézd meg, miként viselheted a 2014-es divat szerint!

Így hordd a terepmintát!

A lezser, terepszínű nadrág egy fehér pólóval vagány és nőies is lehet: sportos összeállításhoz viselj edzőcipőt, elegánshoz magassarkút. Bőrdzsekivel és vászoncipővel laza szettet alkothatsz egy szűk szárú nadrág esetében. A klasszikus terepminta mellett a nőiesebb, szabálytalanabb álterepminták is divatosak.

Szoknyákon is jól mutat a terepminta, akár szokatlan árnyalatokban, például farmerkékben. A minihez jól néz ki a crop top dzsekivel vagy egy egyszerű, nyitott felső. Merészebbek terepmintás maxiruhát is ölthetnek.

Nemcsak a military hatású terepminta divatos: a lazább, színesebb és vidámabb motívumokat is bátran viselheted. Egy csinos ingruha vagy egy rövid kezeslábas jól mutat ezzel a mintával élénk, nem szokványos színekben is.

Bár a terepminta ismét divatos, ha a teltebb alkatúak közé tartozol, óvatosan bánj vele, mert, ha túlzásba viszed, vagy előnytelen tulajdonságokat hangsúlyozol vele, jócskán pakol rád plusz kilókat.

Képek: asos.com.

  • Megosztás:
hirdetés