A felejthetetlen karácsonyi emlékeket örökítik meg a világ egyik legnagyobb ékszermárkájának, a Pandorának a darabjai. Válassz te is a személyre szabható téli kollekcióból és kedvezményes áru ünnepi szettjeiből. A játékos téli darabok mellett természetesen a márkára jellemző kifinomult és nőies vonal sem maradt ki az új darabok közül.

Ha te is a személyes ajándékok híve vagy, a Pandora egyedi darabjai között könnyedén találsz szeretteidnek egy különleges karácsonyi ékszert, melyet kedved szerint úgy alakíthatsz, hogy az mindig rád és az együtt töltött közös pillanatokra emlékezteti majd őket.

Játékos karácsony, téli varázs

A dán világmárka karácsonyi kollekciójának játékos ékszerei az ünnepek hangulatát átadó vidám figurákat testesítenek meg a rénszarvastól kezdve a télapón át a pezsgőspohárig. A nőies vonalon találhatunk jégbezárt drágaköveket idéző, fazettált muránói üvegcsepp charmokat, csillogó pavé ékszeret, elegáns gyűrűket és fülbevalókat is.

Ha idén szeretnéd levenni kedvesed, vagy szeretteid válláról az ajándékválasztás terhét, elég ha ellátogatsz a Pandora weboldalára, ahonnan egy pár kattintással el tudod küldeni neki egyéni kívánságlistádat. Biztosan értékelni fogják a gesztust, hiszen így biztosak lehetnek benne, hogy igazán örömteli ajándék kerül a fa alá

Az új ékszerek mellett a Pandora idén is egyedi szettekkel kedveskedik vásárlóinak, melyek december 24-ig kedvezményes áron vásárolhatók meg a márkaüzletekben és a hivatalos partnereknél. Az összeállítások egyes darabjai azonos árkategórián belül szabadon cserélhetőek, így tökéletesen személyre szabhatóak. Ünnepeld szeretteid történetét, vagy meséld el sajátodat ezekkel az egyedi darabokkal!

A Pandora karácsonyi darabjai is a megszokott minőséget képviselik: az ékszerek kizárólag sterling ezüst, valamint 14 és 18 karátos aranyból készültek, féldrága- illetve drágakő díszítéssel. Érdemes ellátogatni a hivatalos weboldalra és ihletet meríteni még karácsony előtt!

  • Megosztás:
hirdetés