Az idei őszi-téli szezon egyik legnagyobb slágere az oversize pulcsi, mely kötött, bő fazonjának köszönhetően könnyen elfedheti nőies idomaidat. Pontosan ezért nem mindegy, mivel párosítod össze a hétköznapokban: ha ugyanis okosan választasz, akkor lezser, mégis szexi viselet lehet belőle.

Így viseld az oversize pulcsit!

A divat egyik alapszabálya, hogy, ha felül bő fazont viselsz, akkor alulra szigorúan tilos ugyanilyet húzni. Ez egyébként fordítva is igaz. Vagyis, ha oversize pulóvert húzol, akkor alulra szűk, skinny fazonú nadrágot vagy leggingset válassz, lehetőleg magassarkúval kiegészítve.

Szoknyával is felhúzhatod a laza pulcsit, de csak okosan. Vagy olyan fazont válassz, ami egészen szűk, testhezálló, vagy olyat, ami fodros, és éppen csak kilátszik a pulcsi alól. A fodrok ugyanis tompítják a túlzott méretek okozta maszkulin külsőt.

Sok múlik a kiegészítőkön is. Például egy csinos kalap vagy egy szintén oversize méretű táska jó választás lehet. De az sem rossz, ha inget húzol a pulcsi alá, ettől sokkal nőiesebbnek tűnik majd az egész. Végezetül a magassarkú viselését is ajánljuk, mert megnyújtja az alakot, és formásabbá teszi az idomaidat is, ami még bő pulcsiban is jól látszik.

Fotók: s1196.photobucket.com, mamasarollingstone.com, fantasticviewpoint.com, cdn10.lbstatic.nu, chictopia.com, thefashiontag.files.wordpress.com, guestofaguest.com.

  • Megosztás: