Ha alakformáló rövidnadrágot keresel, a magas derekú fazonokat ne hagyd ki a számításból, hiszen leplezik a kis pocakot, keskenyítik a csípő vonalát, és nádszálkarcsú derekat varázsolnak.

Sok nő fejében megrekedt az a régi konvenció, miszerint a rövidnadrág strandra és nyaraláshoz való. Pedig a kínálat sok változáson ment keresztül az elmúlt években, míg a szimpla vászonbermudától eljutottunk a szoknyák nőiességével is vetekedő, blézerekkel kokettáló, magas derekú sortokig, melyek stílusukat tekintve köszönő viszonyban sincsenek a farmer rövidgatyókkal.

Bár kényelmes, jól variálható darabokról van szó, a húzott derekú, enyhén A-vonalú rövidnadrágok zöld utat kaptak a nőies öltözékekhez. Egy öves vagy derékban megkötős, rövid szárú kosztümnadrágban akár az irodában is megjelenhet az ember lánya, ha nem köti a kezét szigorú dresszkód.

Jól kihasználhatósága pedig abban rejlik, hogy pólóval kombinálva a vízparton is csinos viselet lehet, ám az esti, elegánsabb vacsora alkalmával éppúgy elő lehet húzni a bőröndből. Inggel, blézerrel, sportos pólóval, trikóval, illetve nőies blúzokkal egyaránt jól mutatnak az alábbi rövidnadrágok, melyek optikailag lefaragnak a derékméretből, és a csípőt is keskenyebbnek mutatják.

 

  • Megosztás:
hirdetés