Ha az időjárás is úgy akarja, a bélelt bakancsnál már csinosabb bokacsizmákat is megengedhetünk magunknak kora tavasszal.

A tavaszi cipőkollekciók egy része már elkezdett beszivárogni az üzletekbe. Az új szezon kezdetén a bokacsizmákat használhatjuk ki leginkább, amíg melegebbre vált az idő. Szerencsére sokféle fazonra számíthatunk, melyek nadrággal és szoknyával is jól mutatnak, és a csinos tűsarkaktól kezdve a kényelmesebb kockasarkakig rengeteg izgalmas megoldást felsorakoztatnak.

Színes, fekete és testszínű lábbelik is bekerültek a kínálatba, de a különféle minták és textúrák is nagyon népszerűek idén. A hüllőmintákkal újra találkozhatunk, ám nemcsak a western stílusú bokacsizmákon kapnak helyet, sokkal gyakrabban felbukkannak a nőies fazonokon. A bordó és piros csizmák még mindig a trend éllovasai, éppúgy, mint a kockás változatok. Szintén nem okoznak meglepetést a zokniszárú bokacsizmák, melyeket élénk színekben kedvel a tavaszi divat.

Egy kis újításra azonban számíthatunk, ugyanis betörnek a kollekciókba az alacsony szárú bokacipők, melyek átmenetet képeznek a cipellők és a csizmák között. Nézzük, milyen szépségeket kaphatunk 15 ezer forint alatt!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés