Nemcsak a láb vastagságától és hosszától függ, milyen csizma áll jól, a magasság is sokat számít.

Tudod, hogy a te termetedhez mi illik, és miben lehetsz a legcsinosabb? Összegyűjtöttük, hogy mire kell figyelned!

Ha alacsony vagy

A pöttöm termetűeknek nem állnak jól a hosszú, térd fölé érő csizmák, mert optikailag rövidítik a lábakat, és még kisebbnek tűnik tőlük a viselőjük – ugyanez igaz a díszes, feltűnő darabokra is. Ideális választás a bokacsizma és a térd alatt végződő szár. Jól áll a platform, a magas sarok és az éktalp is – nem kötelező 10 centin tipegni, arra azonban figyelj, hogy egy kicsi sarka mindenképp legyen a csizmának.

Ha átlagos termetű vagy

Szerencsés vagy, mert szinte minden fazon jól áll: lapos, éktalpú vagy magas sarkú, bokacsizma vagy hosszabb szárú csizma. A platform csizmákkal vigyázz, ezek inkább az alacsony lányoknak állnak jól, átlagos vagy magas termetnél túlzás lehet ez a fazon.

Ha magas vagy

A magas nőknek leginkább azok a csizmák állnak jól, melyek az alacsonyaknak nem, és fordítva. A díszes varrással ellátott, mintás, szegecses, strasszos darabokban csinos leszel, és bátran bevállalhatod a térd felett végződő, akár combközépig érő csizmát is. Nem kell megijedned a magas saroktól sem, ám a tűsarkú helyett inkább válassz vastagabb vagy kockasarkat, és inkább kerek orrú fazont viselj.

  • Megosztás:
hirdetés