A tökéletes melltartó megtalálása nem lehetetlen, bár tény, hogy körültekintéssel és sok-sok próbálással jár.

Ha neked is problémád van azzal, hogy megtaláld álmaid melltartóját, jó, ha az alábbi jó tanácsokat megfogadod.

Találd meg a megfelelő méretet

Jobb helyeken a próbafülkében találsz mérőszalagot, melynek segítségével megállapíthatod a mellméretedet. A méréssel magad is láthatod, hogy mekkora kerületű és kosarú cicifixre van szükséged, majd aztán ennek megfelelően kérheted az eladó segítségét.

A jó melltartó nem szorít sehol, nem áll el sehol, nem lóg ki belőle a cici alul, nem préseli annyira össze a melleket, hogy azok teljesen összeérnek. És a legfontosabbról se feledkezzünk meg: a jó melltartó pántja egyenesen fut körbe a törzseden! Sokszor látni olyat, hogy valakinek egészen a háta tetején van a hátsó melltartópántja, pedig ebben az esetben egyértelműen arról van szó, hogy kicsi a melltartó. Ilyenkor érdemes egy mérettel nagyobb körívet és kosárméretet választani.

Mindig a külső kapcsot használd

A melltartó próbálás alapvető tézise, hogy mindig szigorúan a külső kapcsokba csatolva kell a cicipolcot felpróbálni. Ez azért fontos, mert ha ugyan picit nagy a fehérnemű, akkor még mindig tudod később szűkebbre állítani, viszont, ha kényelmetlenül szorít és nyom, akkor ez kapásból kiderül. Természetesen utána nyugodtan felpróbálhatod úgy is, hogy beljebb kapcsolod, de alapvetően akkor jó egy melltartó, ha a legszélére illesztve tökéletesen passzol.

Ne ragadj le egy fazonnál!

Nagyon sokféle melltartófazon létezik, ezért nem szabad kijelenteni, hogy neked csak ez vagy az áll jól. Kísérletezz bátran a különböző kosárfazonokkal, mert sokszor ez is nagyon sokat számít, ha a tökéletes cicipolc megtalálásáról van szó. Nem kell mindig a push up-hoz ragaszkodni, mert vannak olyan esetek, mikor egy szivacs nélküli, klasszikus melltartó sokkal szebben formálja a kebleket.

  • Megosztás:
hirdetés