Ahogy lecseng a nyár, általában a divatból is eltűnnek a harsány színek, és helyüket a visszafogodtabb, kicsit sötétebb árnyalatok veszik át.

Idén azonban úgy tűnik, valami új van a levegőben, néhány divatház legalábbis egész szokatlan kombinációkat mutatott be a kifutókon – ezek a színek már önmagukban is derűs meglepetést okozhatnak egy őszi kollekcióban, de így, egymással társítva némelyik tényleg egészen meghökkentő. Az égkék és a piros, vagy az eperszín és a barna a többi összeállítás mellett szinte hagyományosnak mondható Diane von Furstenberg őszi-téli kollekciójában.

A mustársága és a málna viszont már tényleg egészen szokatlannak számít – különösen a kék kistáskával és az arany övvel megbolondítva. A burgundival kombinált fűzöld sem éppen feltűnésmentes, de szerintem egy ennyire életteli szín mindenképpen frissítően hat a hűvösebb évszakra készült kollekcióban.

Nem Furstenberg volt azonban az egyetlen, aki szokatlan színkombinációkkal rukkolt elő a kifutón: a Thakoonis megdöntött néhány tabut, amikor ugyanazt a színcsoportott, de más árnyalatiban variálta a modellek ruháján – idén a pipacspiros fuksziával, vagy a fukszia sötétlilával sem lesz tilos.

  • Megosztás:
hirdetés