Sokan a nyár és a meleg napok elmúltával hónapokra a szekrény mélyére száműzik a leggings-t, pedig télen akár még jobb szolgálatot is tehet, mint napos időben. Nadrág alá véve nagyon praktikus, mert melegebb mint egy harisnya, de nadrág nélkül is viselheted, ha bevetsz mellé egy-két téliesítő ruhadarabot.

Leggings hidegben is

Vannak kifejezetten téli leggingsek, mint például a norvég mintás darabok, de találhatsz olyat is, melyen rénszarvasok vagy akár fenyőfák díszelegnek. Ezek nagyon jól mutatnak egy felsővel, a csizmába tűrve. Szinte bármilyen stílusú és szárhosszúságú csizmát felvehetsz hozzájuk.

Itt a kötött pulóverek szezonja, és ezekből rengeteg helyen kaphatsz hosszú, csípő alá érő darabokat. Vannak, melyek kifejezetten téli egyberuhaként funkcionálnak, ezek pedig nagyon jól néznek ki, ha leggings-szel viseled őket. Egy csinos darab magassarkúval még elegáns is lehet.

Szintén jól mutat, ha egy vastagabb anyagból készült, hosszú blúzt vagy farmeringet veszel a cicanadrág fölé. Ezt aztán variálhatod kedved szerint: tehetsz övet a derekára, vagy, ha rövidebb a felső, akár be is tűrheted egy miniszoknyába.

A leggings-viselés alapszabálya, hogy mindig olyan felsővel hordd, ami eltakarja a csípődet és a fenekedet. A cicanadrág megnevezés ellenére ez a ruhadarab ugyanis nem nadrág, sokkal inkább egy lábfej nélküli harisnya, ezért nem funkcionál teljes értékű viseletként.

Képek: thehunt.com; indulgy.com; marketplace.asos.com.

  • Megosztás:
hirdetés