A leggings az egyik legnépszerűbb, ugyanakkor legkényesebb ruhadarab, mert csak kevés alkaton áll igazán jól, és nehéz eltalálni, hogy mivel lenne jó viselni. Ha azonban sikerül, igazán csinos lehetsz benne. Ebben segítünk a következő, ihletadó fényképekkel.

Variációk leggingsre

A cicanadrág nem váltja ki a nadrágot, annak ellenére sem, hogy nevében benne van a szó – inkább olyan szerepet tölt be, mint egy harisnya. Éppen ezért a legjobb, ha olyan felsővel veszed fel, ami csípő alá ér. Ez lehet akár ingruha, akár pulóver, a lényeg, hogy passzoljon a leggingshez.

Idén újra divatba jött a farmeranyag a felsőruházatoknál is, különösen a farmering és a mellény trendi. Éppen ezért egy-egy hosszabb darabot a cicanadrághoz is felvehetsz, de a leggings egy sima blúzzal is nagyon jól mutat.

Még tart a fesztiválszezon, és, ha te is beiktatsz egy szabadtéri partit a nyáron, oda is ideális viselet lehet a leggings valami vagány, lezser felsővel. Ne riadj vissza a mintáktól se. 

A cicanadrágot vászoncipővel, magassarkúval, papuccsal vagy szandállal is viselheted, persze attól függően, hogy a szerelésed többi részével mi mutatna a legjobban.

  • Megosztás:
hirdetés