Idén nagyon fel lettek kapva a bizsuk, különösen az elmúlt évtizedek ihlették meg a tervezőket. Hódít a trópusi levél- és gyümölcs-, a kagyló-, valamint az állatmotívum is, melyek színes kavalkádként szolgálják a bohém és romantikus stílus kedvelőit. A szezon kedvence a gyűrű, amit nemcsak a kezeden viselhetsz.

hirdetés

Persze, a motívumok mellett a retró formák is hódítani indultak, melyek közül nagyot durrant a ’90-es években sokak által kedvelt lábujjgyűrű is. Ez főként Kylie Jennernek köszönhető, aki az Instagramjára feltöltött videóban mutatta meg az új trendet szépen manikűrözött lábain. Márpedig, ha Kylie szerint menő, akkor nincs mit tenni, nekünk is lépést kell tartani.

A gyűrű a lábujjon is remekül mutat

Egyébként a videóban nemcsak lábujjgyűrűt, hanem bokaláncot is visel, ami szintén nagyon divatos idén. Erről egy korábbi cikkünkben már írtunk. A lábgyűrű, csakúgy, mint a bokalánc, remekül feldob bármilyen szettet, így nyugodtan lehet viselni laza vagy elegánsabb ruhákhoz, magassarkúval és sportosabb lábbelikkel is.

Nekem különösen tetszenek azok, amelyeket Kylie visel, nagyon visszafogott, mégis csinos hatást kelt a vékony, apró kövekkel kirakott fazon. Emellett vastagabb, díszesebb darabokkal is találkozhatunk, tehát biztos, hogy mindenki talál a stílusához passzolót.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés