Bár a kantáros, farmer kertésznadrágra a legtöbben az óvodából emlékeznek, idén ismét divatba jött a felnőttek körében is. Nézd meg, hogyan viselheted többféleképpen – akár sportosan, akár elegánsan, akár vagány stílusban!

Így viseld a kertésznadrágot!

Akár laza, akár elegáns akarsz lenni, egy meleg nyári napon jól jön egy kertésznadrág. Alá jöhet egy egyszerű blúz vagy póló, a lábadra valami kényelmes cipő – a balerinacipőtől a vászoncipőig bármilyen -, és máris kész a lezser nyári viselet.

Kellemes, langyos nyári napokon ideális viselet a hosszú kertésznadrág is, melyet többféleképpen is felvehetsz. Fiús cipővel, inggel boyfriend stílust adhatsz neki, vagány, de csajos cipővel pedig laza összhatást érsz el.

Ha hűvösebbre vált az idő, kapj fel a kertésznadrághoz egy kabátot vagy blézert, és egy magas sarkú körömcipőt, és máris kész a stílusos, elegáns, nagyvárosi nő. Ha egy csinos blúzt veszel fel az összeállításhoz, a zakót levéve is csinos maradsz.

A kertésznadrág eredetileg farmeranyagból készül, de ma már kapható bőr és vászon változatban is. Ezeket is többféleképpen viselheted, de a bőrt csak akkor vállald be, ha merész vagy, és megy a stílusodhoz.

  • Megosztás:
hirdetés