Bár most még át lehet vészelni a hűvösebb reggeleket egy vastagabb blézerrel, ilyenkor már időszerű a kabátokat is szemrevételezni a boltokban. Ha még nem kémlelted körbe a kínálatot, a kifutókról teljes képet kaphatsz az őszi trendekről, melyek előbb-utóbb úgyis beférkőznek az üzletek kollekcióiba. Mivel minden évben a nemzetközi márkák diktálják a csapásirányt a divatban, érdemes figyelemmel követni, hogy mikor milyen fazonokkal hozakodnak elő.

Ami a kabátokat és blézereket illeti, erre a szezonra két végletet jósoltak a divatguruk. Ugyanis előkerülnek a klasszikus, karcsúsított szabások, illetve az övvel, megkötővel vagy kétsoros gombolással szűkített sziluettek, de mindezekkel szemben a szokatlanul merev, túlméretezett megoldások éppúgy megjelennek. A két stílus ötvözésére szintén akad példa, így nem lesz nehéz a választás.

Ebben a körben a derékhangsúlyos kreációkat mutatjuk be nektek, melyek között népszerűek lesznek idén a szupernőies, húszas, negyvenes és hatvanas éveket idéző darabok, az androgün trend szigorú blézer- és kabátfazonjai, a sportos, military stílusú kreációk és a peplum-szabású verziók. Nézd meg, milyen változataikat szorgalmazzák őszre a neves divatházak!

  • Megosztás: