A csíkok idén megvívták harcukat a virágokkal, végül kompromisszumot kötöttek egymással, így most béke honol a stílusok birodalmában. A színes, buja virágok megkapták a romantikus és a trópusi vonalat, a pajkos csíkok pedig tovább uralhatják a vízparti trendeket, melyekkel együtt a sportos-csajos casual és a retró irányzatokba úgyszintén beszökdöstek.

Nyaraláskor főként a lazaság és a kényelem a cél, illetve az, hogy minél kevesebb cuccal minél több öltözékvariációt tudjon elkövetni az ember. A letisztult csíkos minta erre a legalkalmasabb, mert sokoldalúan kombinálható, ráadásul árad belőle a nyári vidámság. A tengerészmódi ezt már régóta tudja, ám, ha szívesen félredobnád a nőies eleganciát, inkább kismatrózosra vedd a figurát.

A keresztben vagy hosszában csíkos pamutpólók, ingek és strandruhák látszólag unalmasak, de könnyedségük miatt számtalan módon alakíthatók. Egy cicaszemüveggel és retró táskával kiegészítve máris az ötvenes évekbe repítenek vissza, ám a színekkel éppúgy kedvedre játszadozhatsz. Íme néhány tipp, hogy mit érdemes a bőröndbe dobálnod, illetőleg hogyan lehetsz egyszerre lezser és sikkes, akár a vízpartra igyekszel, akár a város felé veszed az irányt.

  • Megosztás:
hirdetés