A Magistral a magabiztos és ellenállhatatlan nőt célozza meg idei fürdőruháival. Időtálló elegancia és trendi stílus jellemzi az új nyári kollekciót.

A magyar márka idén is a nőies stílusjegyekre helyezett nagy hangsúlyt a fürdőruhák tervezésekor. A szezon meghatározó trendjei mellett a természet, az utazás és a szabadság, illetve a távoli tájak kultúrája inspirálta a dizájnereket, de a cégre jellemző apró részletmegoldások sem maradoztak el: a minden évben felbukkanó Swarovski-kristálydíszítés és az örök klasszikus tengerészstílus elemei egyaránt felfedezhetők a gyűjteményben.

Éppúgy, mint a ruházati irányzatokban, a Magistral fürdőruháinál is megjelennek a virág-, állat és vízmotívumok, illetve az absztrakt mintázatok. A nagy múltú olasz és spanyol gyártók által, a hazai dizájnerek saját tervei alapján készülő, kiváló minőségű alapanyagok és a kézműves díszítőtechnikák mellett a magyar márka egyik legfontosabb erőssége a tökéletes méretezés.

A fürdőruhák a legújabb fejlesztéseknek és technológiáknak köszönhetően sokféle mintával, fazonnal, kosártípussal és kosárméret-választékkal készülnek. A márka a kényelmet is maximálisan szem előtt tartja, így a Magistral kollekcióiban minden nő megtalálhatja az alkatának megfelelő darabokat.

  • Megosztás:
hirdetés