Még nőiesebb tud lenni a blúz, ha van rajta egy kis fodor. Ez lehet a galléron, a gombsor mentén, a zsebeken vagy akár random helyeken is, a lényeg, hogy harmonikus legyen az összhatás. Mutatunk pár ötletet arra vonatkozóan, hogyan teheted még csinosabbá a fodros blúzt akár a hétköznapokon is.

Így viseld a fodros blúzt!

Akár egy egyszerű farmer vagy fekete nadrág is csinos lehet a fodros blúzzal. A sötét színű alsó elegánsabb hatást kölcsönöz, a farmer pedig inkább a stílusok keveredését eredményezi, de ez is nagyon trendi lehet, ha ízléses ruhadarabokat válogatsz össze.

Szoknyával vagy elegáns nadrággal egy kicsit komolyabb benyomást kelt majd az öltözéked, ezért ezt az összeállítást munkahelyre vagy hivatalos eseményre érdemes elővenni.

A szoknya azért lazább alkalmakon is szóba jöhet, de ebben az esetben olyan darabot válassz, ami lezser, és nem túl szűk. Jöhetnek az A-vonalú minik, a vadabb bőrszoknyák és a mintás, bohókás példányok is.

A harisnya is lehet mintás, és az is jól mutat, ha a fodor más színű, mint a blúz. A variációk száma végtelen, az összhang az egyetlen dolog, amire mindig figyelned kell.

Képek: asos.com.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés