Az ütős stílus kialakítása nem feltétlenül időigényes, ha tudatosan vásárolunk, jól bánunk a színekkel, és van pár alakítható séma a fejünkben, hogy akarunk kinézni.

A zeneszerető ember sem vevő az összes zenei műfajra, éppúgy a divat követése sem jelentheti azt, hogy válogatás nélkül mindent be kell engedned a szekrényedbe, ami épp trendi. Vannak darabok, melyek megszólítanak, és, ha jól megfigyeled őket, összeáll a fejedben, hogy akarsz kinézni, illetve mit szeretnél kifejezni önmagadból.

Az összehangolt stílus nem feltétlenül törekszik az egyszerűségre, de minden esetben szükséges, hogy az egymástól eltérő trendjegyeket keretbe foglald. Legyen egy vezérfonal, mely harmóniát hoz létre, vagy egy ismétlődő színritmus, mely egyensúlyt teremt a szettedben.

A klasszikus darabokról se feledkezz meg, melyeket bármikor be lehet vetni, ha épp nincs időd fejben felépíteni a megjelenésedet. Vannak olyan divatpanelek, melyeket bármikor készen alkalmazhatsz: ilyen a feliratos és zenekaros póló, amit akár elegáns szoknyával is kombinálhatsz, a fehér tornacipő, mely ruhákhoz is jól passzol, vagy a szimpla blézer, fehér póló, fekete bokacsizma, csíkos felső, és még sorolhatnánk. Ezekkel nem lehet hibázni, és nagyon könnyű jó variációt összehozni velük.

A színtömbökkel szintén figyelemfelkeltővé teheted a szettedet: ha megfigyeled a street fashion fotókat, a divatguruk mindig belecsempésznek a fekete öltözékbe valami ütős árnyalatot. Ez lehet akár egy jól irányzott kiegészítő, egy élénk lábbeli, esetleg felső vagy kabát. A lényeg, hogy az az egy virítson. A színritmus pedig egyfajta harmonikus visszacsengést jelent: például piros rúzst teszel fel a vörös fülbevalódhoz, és a kendősáladban is visszaköszön egy csipetnyi a tüzes tónusokból.

  • Megosztás:
hirdetés