Nőiesek, vagányak, sokoldalúak, extravagánsak – nincs okunk panaszra, hiszen igazán változatos és színes az idei kabátfelhozatal. Egy kis inspirációs löketet adunk, hogy viseld a legmenőbb fazonokat!

hirdetés

Télikabátot általában, nem egy szezonra választ az ember, így érdemes alaposan megfontolni, hogy a kihasználhatóság szempontjából mely fazon passzol leginkább a ruhatárunk tartalmához. Jó hír, hogy idén nagy hangsúlyt fektet a divat a klasszikus, egyenes szabású szövetkabátokra, melyek bokáig feltűrt farmerral és edzőcipővel, valamint nőies és retró szettekkel is jól mutatnak.

A színpaletta úgyszintén széles skálán mozog a szezonban: ismét felértékelődnek a barna tónusú kabátok, illetve, a semleges szürke, fekete, fehér és bézs árnyalatok mellett, a smaragd- és levélzöld, a vörös és bordó, valamint az okker és élénksárga koloritok pezsdítik fel a választékot. A patchwork mintázatú, és többszínű kabátok külföldön már uralják a trendeket, ám nálunk még csak elvétve bukkannak fel a kínálatban.

A hetvenes évek trendjei újraélesztették a műszőrme bundák imádatát, a fázósak és a sportos stílusok kedvelői pedig a pufikabátoknak örülhetnek. Az oversize fazonok csak keveseknek áll jól, ezért nem árt óvatoskodni velük. Ha még mindig nem tudod, melyik divatos darab láttán dobbanna meg a szíved, az alábbi képekből ihletet meríthetsz a téli stílusodhoz.

  • Megosztás:
hirdetés