A blézer idén ősszel is kitüntetett figyelmet kap: megmutatjuk, hányféleképpen variálhatod a szezon egyik legmeghatározóbb darabját!

hirdetés

Tavaly óta tudjuk, hogy a blézer nemcsak komoly stílusban viselhető, és tulajdonképpen nélkülözhetetlen az átmeneti időszakban, ha a kardigános szetteknél valami ütősebbre vágysz.

A kockás, a csíkos és a színes blézer az öltözék sava-borsa lehet, ha nincs ellenedre egy kis stíluscsavar. Bár nagyon divatosak a nadrágkosztümök, melyek egységessé teszik az öltözéket, a maszkulin és feminin vonású zakók akkor is menők, ha kilógnak a megjelenés egészéből.

Egy kis pimaszság és lazaság is belefér a blézeres outfitbe, például a most divatos kreációkat bátran kombinálhatod farmerszoknyával, feliratos pólóval vagy akár melegítőfelsővel. A nőiesség azért nem marad el, de érhet néhány meglepetés a minták, a színek és az alapdarabok társítása terén, ha megnézed az alábbi trendtippeket.

Az idei őszi szezon nem ismer lehetetlent: a látszólag össze nem illő minták is összeférnek, ha jó érzékkel variálod össze a színeket.

A pasztelles nadrágkosztümök nőies lágyságához remekül passzolnak a dögös, állatmintás blúzok és kiegészítők.

Örök klasszikus: fehér póló és kockás blézer.

Nagyon rockos, ha a feliratos pólódat állatmintás blézerrel kombinálod.

A menő, kockás blézer még a melegítőfelsőt is elbírja. Ha jól néz ki, miért ne?

Bizony, a hosszított blézereket most biciklis nadrággal is viselheted.

Elegáns blézer a vagány farmerhez? Ebben az öltözékben pont ez a stíluscsavar a pláne!

A klasszikus irodai blézer rojtos farmerszoknyával is jól mutat.

  • Megosztás:
hirdetés