Aki ismer, az tudja, hogy nem vagyok az a habos-babos típus, de a nőies ruhákat szeretem, és a finom anyagokkal meg egy kevés tüllel is le lehet venni a lábamról.

A Barackruhák azért tetszenek, mert pont ezen a keskeny határon egyensúlyoznak: bájosak és lányosak, de még nem giccsesek vagy komolytalanok, viszont nagyon csinosak. Azért a mérleg kínos egyensúlyban tartott nyelve egy kicsit megbillent, amikor a Facebook-oldalukon egy képleírásban szembesülnöm kellett a szoki szóval –  a ceruzaszoki, hagymaszoki és tüllszoki szavaknál pedig halkan felszisszentem -, de ezt igyekszem minél előbb törölni a memóriámból.

A Barackruhák között vannak hétköznapra vagy munkába való darabok, de az igazi szépségek az alkalmi és az esküvői ruhák – ez utóbbinak már megint nem tudtam ellenállni, és addig szemezgettem belőlük, míg végül ezek tették ki az összeállítás felét, de ezt remélhetőleg nem fogjátok zokon venni.

Még több nőies darab

Pazicski Miklós ruhái szintén nagyon nőiesek, ám ő inkább a ’20-as, ’30-as, ’40-es évek szellemét próbálja megidézni a kollekcióival.

  • Megosztás:
hirdetés