Igen, a hír igaz. Visszatérnek a csillámos, szivárványos, rózsaszín unikornisok és pónik a divatba. Készülj fel lelkileg az újabb infantilis trendre, mert már most sokan a bűvkörébe kerültek!

Miután a smink- és körömdivatban végre elfelejtődött az unikornisok hatása, reméltük, hogy végleg visszanyargaltak a mesék világába az egyszarvúak, a pónik és egyéb kis barátaik. Ám nem sokáig nélkülözhettük őket, hiszen a tavaszi divat bolondos húrjait pengetve, visszaszárnyaltak a köztudatba, és talán még a tavalyinál is durvább erőbedobással araszolgatnak feljebb és feljebb az új irányzatok ranglétráján.

A jóslatok szerint az unikornisok és csillámpónik hamarosan uralomra törnek. A Moschino tervezőjét már megfőzték maguknak, amin cseppet sem csodálkozunk, hiszen Jeremy Scott mindig is lázadó, rebellis szellemiségű kollekciókra törekedett, és ezt most is sikerült teljesítenie a tavaszi motoros balerináinak víziójával, akik nem mellesleg pónis cuccokat viselnek.

Több márka is fejet hajtott az új, nemcsak kislányokat megszólító unikornismánia előtt, és piacra dobtak néhány nagyon rózsaszín, nagyon szivárványos, vakítóan csillogó divatkreációt.

  • Megosztás:
hirdetés