A fehér atlétáról pár éve még az iskola udvarán focizó kamasz fiúk jutottak eszembe, de ma már úgy gondolok rá, mint a legpraktikusabb darabra a szekrényemben – van is belőle három.

Valami, amin nem kell sokat agyalni, ha nincs időd vagy ötleted, ezzel szinte nem ronthatsz, és talán nem is késel el. Ráadásul napbarnított bőrrel párosítva annyira üde látvány, hogy szinte harsog.

Hogy miért nélkülözhetetlen? Mert olyan, mint a hígító a tökéletes elegyhez: végy egy egyszerű, hófehér ujjatlant – nem lesz nehéz találnod, csak válassz inkább tartósabb és lazább anyagból, mert az elasztikus tényleg csak aláöltözésre való – és adj hozzá bármit, ami vad, élénk színű szoknyát vagy mintás sortot és rafinált ékszereket! Jöhetnek a vakító körömlakkok és rúzsok, a fémes anyagok, gyöngyök is, nehéz túlzásba esni ilyen letisztult kiindulással. Nagyon jól ellensúlyozza a feltűnő darabokat, és bármilyen stílust megalapozhatsz vele. A trükkös, réteges öltözködés is itt kezdődik.

Ha túl sportosnak találod a hagyományos fazonú, pamut verziót, akkor te sem fogsz megállni egynél, mert trikóból a lehetőségek tárháza végtelen. Kedvenceim az olyan megoldások, mint az apró, rávarrt zseb, a háton végigfutó cipzár, a szatén vagy az áttetsző anyagberakás, viszont óvakodj a masniktól, fodroktól, gomboktól, nyomott mintáktól, mert az csak hosszas tipródáshoz vezetne reggel a szekrény előtt.

Nyugodtan vehetsz a sajátodnál eggyel nagyobb méretben, hogy rájátszhass a szűk-bő kontrasztra. Legjobban betűrve mutat, és úgy, ha nem villan ki itt-ott a melltartópánt, ezért tanácsos fehér vagy testszínű, pánt nélküli vagy keresztpántos melltartót venni alá, hogy ne keltsen zilált hatást a szett.

Ha bizsukból csak egyre ruházol be ezen a nyáron, akkor az legyen egy óriási etno stílusú nyakék, és a legjobb barátok lesznek az atlétáddal. Így nagyon egyszerűen varázsolhatsz alkalmi külsőt is, például egy arisztokratikus kis kabáttal, szikrázó maxi szoknyával vagy egy nyitott, virágos blúzzal.

  • Megosztás:
hirdetés