Mára az Instagram lett az egyik legfontosabb forrás azok számára, akik tisztában akarnak lenni a legfrissebb trendekkel.

A divatbloggerektől, sztároktól, vagy az egyszerű, de stílusos felhasználóktól olyan ötleteket meríthet az ember, amit aztán a saját öltözködésébe is átültethet az ízlésének megfelelően. Az Insta legnagyobb előnye a katalógusokkal, divatlapokkal szemben, hogy aktuális és hétköznapi, könnyű azonosulni a képeken szereplő nőkkel, és nem egy modell külsejéről kell átváltani fejben, hogy neked vajon hogyan állna az adott ruhadarab.

Körülnéztük a közösségi oldalon kabátügyben, hogy lássuk, az üzletek óriási választéka közül mik azok, amit valóban hordanak a legnépszerűbb divatdiktátorok. Az első helyen egyértelműen a lágy esésű, egyenes szabású, pasztellszín szövetkabát áll.

A legtöbben kigombolva viselik ezt az átmeneti kabátot, ami bár puha és meleg anyagból készült, de túl vékony ahhoz, hogy télen is hordható legyen.

Még mindig divatos a parka kabát és a pufidzseki is, ami pirosban, olajzöldben és feketében a leggyakoribb, a szőrös kapucni pedig ezeknél, úgy látszik, kötelező elem.

Ha már a szőrnél tartunk, a műszőrme kabátok is tarolnak idén, és míg korábban ezeket az elegancia szimbólumaként tartották számon, most simán belefér, hogy tornacipővel és szakadt farmerrel viselje az ember.

  • Megosztás:
hirdetés